Europa Press se
 
 
 
 
Vardagshjälten för stora och små!
 

Europa Press välkomnar Snobben (Peanuts på amerikanska), en av de i särklass mest populära serier någonsin. Serien är en av världens mest lästa och uppskattade serier och har genom åren publicerats i mer än 2 600 tidningar i 75 länder världen över. Snobben har ett eget museum tillägnat sig och världens största serie fanklubb - kanske inte så konstigt att Hollywood uppmärksammade all uppståndelse och sedermera producerade både långfilmer och ett 80-tal TV program!

Folkkär som få, med en charm och insikt som både inspirerar och ger anledning till reflektion, erbjuder vi er nu att dela med er av Snobben till era läsare, både i tryck och i digital form. För mer information eller en möjlighet att publicera Snobben under en provperiod (helt förutsättningslöst, naturligtvis), hör av er till Magnus Agnwik på tel: (08) 522 103 02 eller magnus@europapress.se

Välkomna!

Med vänliga hälsningar

Richard Steinsvik
VD
Europa Press

 
Snobben (Snoopy) - Vit beagle och en vital mång-sysslare. Även känd som "flygarässet från första världskriget" och "Joe Cool". Ligger ofta på taket till sin hundkoja - däremot är han sällan inne i kojan som han ser som gästrum.

  Karl (Charlie Brown),
även kallad Lille Karl - Neurotisk pojke med runt, kalt huvud. Misslyckad ledare för ett basebollag som alltid förlorar och besatt av tanken på att ingen tycker om honom.
  Linus (Linus van Pelt) - Filosofisk pojke, alltid med sin älskade snuttefilt vid sin sida. Väntar förgäves varje år på att Pumpagubben ska komma vid Halloween. Dök upp 1952. Karls bäste (och ende) vän.   Gullan (Lucy van Pelt) - Svarthårig, dominant och elak flicka. Obesvarat kär i Leonard. Storasyster till Linus och Reprisen. Uppträder ibland som psykiater som ska försöka lösa Karls problem - trots att hon själv orsakat många av dem ! Dök upp 1952.
             
Leonard (Schroeder) - Ljushårig pojke som dyrkar Beethoven och spelar ständigt hans och andra klassiska kompositörers musik på sitt leksakspiano.   Sally (Sally Brown) - Enerverande lillasyster till Karl och obesvarat kär i Linus. Dök upp 1959.   Woodstock - Gul liten fågel som ofta är tillsammans med Snobben och som har oräkneliga släktingar. Flyger ofta uppochner. Dök upp 1970.   Lortis (Pig-Pen) - En ständigt smutsig unge som alltid har smuts och damm efter sig vart han än går. Dök upp 1954.
 
 
 
Snobben ute i världen!    
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
kontakt:
telefon:
adress:
e-mail:
 
   
Richard Steinsvik
+46 (8) 522 103 01

fabrikörvägen 8
box 1228
13128 nacka strand
 
 
 
 
0