SÅ HÄR GÖR VI

Och vi är bra på det

Framtiden är här

WEBBEN

Har man inte en välformulerad strategi för sin webb satsning bör man nog stanna upp och tänka om. Det finns intäkter att hämta hem och framtiden är redan här.

Vi representerar leverantörer av digitalt innehåll som håller kvalitet i världsklass. Vi utvecklar även egna lösningar på content sidan samt integration till våra kunders publiceringsverktyg.

Navet i hjulet

PRINT

I en värld där tidningsredaktörer mer och mer är beroende av externa källor för content och bilder är Europa Press förstahandsvalet. Vi gör allt ifrån contenthantering till upphandling och prissättning.

Vi levererar koncept med tillhörande layout eller bara bild och / eller text om så önskas, för utskrift eller digital reproduktion. Med en erfaren personal och 65 år i branschen är Europa Press marknadsledande i Skandinavien.

Tänk först, betala sen

STRATEGI

Vi utgår från ett mål och enas runt en väg dit. Vi kan branschen så vi har ett försprång. Vi fokuserar på verksamheter som redan tagit beslutet att digitalisera för framtiden, för att överleva. Nu är det teori till praktik och implementering som gäller. Vi mäter, justerar och mäter igen.

Vi säkerställer att er digitala strategi levererar enligt önskemål och förädlar bra till bättre. Det måste få kosta men det måste också bära sig.

Tillfället öppnar dörren

CROSSOVER

I ett arbetsklimat som mer och mer bygger på tvärvetenskap kopplat med entreprenörskap och risktagande, kan Europa Press bistå med både investering och partnerskap. Vi tror att framtiden är här och den kräver mer av oss än tidigare. Marknaden blir både mindre och större på samma gång och om alla ska med, så är det i förändringens tecken.

Vi utvecklar egna lösningar, arbetar på nya plattformar och ser samarbeten med nya partners.

 

I BACKSPEGELN

Under decennier har Europa Press skapat globala kontakter, odlat relationer och samlat på sig flera av världens ledande varumärken. I dag är vi din genväg till detta unika material när det gäller redaktionellt innehåll, tecknade serier, korsord, reportage och bokrättigheter. Som marknadsledande har vi haft råd att skynda långsamt i en bransch som snabbt förändras. Europa Press är en modern organisation med spetskompetens när det gäller logistik- och tekniska lösningar, till ett pris som förvånar.

Vill du veta mer om hur dina kunder kan få ta del av vårt material och hur vi på Europa Press kan bli din nya samarbetspartner, hör av dig så berättar vi mer. Har du inte lärt känna oss under de 75 åren vi har funnits, slå en signal, vi vill gärna höra av dig.

MÅNADENS CASE – CROSSOVER

ETT REVOLUTIONERANDE SAMARBETE INOM DEN DIGITALA KONSTEN!​
Fabulous Photos