HUR DET GÅR TILL

Så här jobbar vi med våra kunder
VARFÖR BEHÖVER DU CONTENT?

ÄN SÅ LÄNGE, AV SAMMA ANLEDNING SOM FÖRUT.

Vi är en content agentur, vi representerar varumärken, vi utvecklar, vi anpassar, vi levererar, det tänker vi fortsätta med. Vi marknadsför sk. ”ready made” content till en bråkdel av vad en redaktionell kostnad skulle landa på – det kommer vi inte att ändra på. Vi har anpassat vårt innehåll till vad marknaden, mat, interiör, trädgård, resor, dokumentärt – det kommer vi inte heller att ändra på. Vi gillar vad vi gör, så vi gör det bra. Marknaden gillar vad vi gör av den enkla anledningen att våra kunder behöver synas, behöver läsare, behöver clicks, behöver reklam intäkter. Därför behöver du bra content och det är vad vi levererar varje dag.

Behov

Ni behöver ta er till nästa ruta, styra upp en digital färdplan, få mer täckning i samtliga kanaler.

FÖRSLAG

Vi tar fram en handlingsplan som vi förädlar tills den sitter som en smäck.

DESIGN

Vi väljer bland produkter och tjänster i vår portfölj och sammanställer en avvägd design som levererar.

UTVECKLA

Om lösningen kräver att vi utvecklar en ej befintlig produkt…så gör vi det. Sist så byggde vi en analog till digital korsordsmaskin!

TESTA

Funkar det? Har lösningen avsedd effekt? Vad säger konsumenten.? Efter att ha finslipat i en testmiljö så kör vi på riktigt!

PARTY

Efter ett väl utfört arbete så belönar vi oss med att packa väskorna och dra till Maldiverna eller Kuba. Det ser vi fram emot.

Nu är det äntligen dags!

DIGITALT INNEHÅLL

Digitalt innehåll har aldrig varit hetare och Europa Press digitala strategier förändras i en allt snabbare takt. Hos våra kunder är det webbredaktörerna som har tagit ut kompasskursen och att konvertera analoga läsare till digitala är huvuduppdraget för dagen.

Europa Press har både utvecklat produkt verksamheten och lyssnat av medie kanalerna för att bättre förstå vad som efterfrågar. Nu erbjuder vi färdiga digitala lösningar som matchar våra kunders behov. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med just vad du vill ha och behöver.

Digitalt korsord på en Ipad
Produktion av korsord för dagstidning

Alltid rätt

KORSORD ÄR EN LÄSARMAGNET​

Kryss och pyssel i en dagstidning är lika självklart som den dagliga väderprognosen eller tv-tablån. Ramaskri har utbrutit hos läsare när kryss plötsligt lyfts från upplagan. Flera undersökningar visar på att just pysselsidorna har den mest hängivna grupp av trogna läsare.

Vi skräddarsyr in i det minsta utifrån dina läsares önskemål – barnkryss med sikte på rymden eller nostalgitripp till 60-talet modescen. Vi levererar allt från enstaka artiklar till färdigmonterade sidor, både i tryckt och interaktiv form. Fullmatade bilagor under exempelvis sommaren, jul eller andra högtider, är en av våra specialiteter. Har du specifika önskemål så fixar vi det.

Räkna med lojalitet!

ETT NUTIDA KULTURARV – SERIER I VÄRLSKLASS​

Ett modernt kulturarv i form av världens främsta serier och Europa Press representerar klassikerna såväl som de samtida. Förutom att vi har serierättigheterna fungerar vi också som länk mellan upphovsman, förlag och publicister. Vi är alltså med hela vägen, från skissblock till färdig produkt.

Serier är inte bara omåttligt populära, serier är också ett mycket kostnadseffektivt sätt att fylla en sida med innehåll av högt värde. Serier har också en benägenhet att bara löpa på, allt man behöver göra är att bestämma sig för ruta ett. Ta en titt i vårt seriearkiv, hitta en favorit, hör av er och gör vi resten.

Seriefigurer Europapress har rättigheterna för

Alltid rätt

UNIKT MATERIAL FÖR DIN MARKNAD

En bild säger mer än tusen ord. Sant…och vi har både och!
Från prisbelönta fotografer till kritikerrosade journalister, hos Europa Press är bara det bästa gott nog för våra kunder. Mode, skönhet, mat och interiörer, vi har det.

Reportage, dokumentärt, Do-It-Yourself, hemma hos, trädgård, vi har det med. Ready made content i toppklass, prisvärt och stoppar inte upp produktionsflödet hos er redaktion – kan det bli bättre?

Image Concierge Service

Vi hämtar dina sökresultat